Avoinna

11 - 20 Arkisin
12 - 20 Lauantai
13 - 20 Sunnuntai

Lounas klo 11-14

 
 KIINALAISIA HERKKUJA KOKKOLASSA

Ravintola Shanghai, joka tarjoaa kiinalaista ruokaa, perustettiin Kokkolaan jo vuonna 1992 ja on uranuurtaja kaupungin etnisten ravintoloiden joukossa.
 Perustajat tulivat Shanghaista ja alusta lähtien ravintolan omistajat ja vakituinen henkilökunta on aina ollut kotoisin tästä kiinalaisesta suurkaupungista. Ravintolan nimi on tässäkin suhteessa aito.
 Vuosien mittaan ravintola on kasvanut. Liikkeelle lähdettiin pienistä tiloista Torikadulla. Vuonna 2000 oli tilantarve lisääntynyt ja ravintola muutti vanhaan Teletaloon. Kuusi vuotta myöhemmin otettiin vielä isompi askel. Ravintola Shanghai siirtyi Sällskapsklubbenin tiloihin, jossa vuodesta 2006 lähtien on tarjoiltu kiinalaista ruokaa "klubbenin" suuressa salissa.
 Sali uudistettiin keväällä 2011. Ravintola Shanghaissa kasvava asiakaskunta on päässyt kiinalaisen keittiön ja sen herkkujen makuun. Erityisesti ravintola on tullut suosioon lounaspaikkana, jossa on runsas seisova pöytä sisältäen myös sushia. Muina aukioloaikoina laaja á la carte-lista tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja.

 Tässä ravintolassa vieras voi maukkaan ruuan lisäksi kokea tuulahduksen kaukaisesta eksoottisesta Shanghaista.